Качествени столове

Безспорно всеки знае, че качествените столове са най-доброто към което трябва да се стреми.

На пазара на столове има изобилие от мебели на конкурентни и дори съмнително ниски цени. Често изглеждат сходно, на пръв поглед с модерна визия. Възможно ли е качествените столове да имат твърде ниска себестойност?

Дори при промоция, стоките се продават на не по-ниски от производствените цени, затова цената е до някъде ориентир за качеството на продуктите.

Качествените столове се правят от качествени материали и специалисти – като нас в ЕЛИМЕКС ТРОЯН с повече от 20 години опит в мебелната индустрия. В изработката се влагат модерни технологии, висококачествена техника, много опит, иновации и усет на всички професионалисти, участващи в процеса до създаване на крайния, качествен продукт. Той е удобен, здрав, с добър външен вид и балансиран във всяко отношение.

Не всеки има способността от пръв поглед да различава качествените продукти. Купуването на качествени столове е инвестиция и не трябва да се прибързва. Направете много внимателно проучване, потърсете мненията на консултанти и потребители, закупили вече желаните столове. Нека разнообразието, както и сходствата не ви объркват, придържайте се към личните си потребности от стил и характеристики на столовете, от които се нуждаете. Изберете доказана марка като ЕЛИМЕКС,  или наш сигурен доставчик.

Не се подвеждайте от гръмките и засукани думи, с които се рекламират мебелите. Търсете съответствие между думи и качествата на продукта. Слушайте внимателно, гледайте много. В някакъв момент ще започнете да откривате разликите.

Изпробвайте столовете. Заповядайте в нашата обновена мострена зала и се запознайте с нашата продукция на живо!

Един стол може да изглежда много модерно, но най-важното му качество е да е удобен. Сядайки в него, не трябва да го усещате, а само приятното чувство на перфектен комфорт. Седнете, станете, пак седнете, леко се раздвижете – столът трябва да е стабилен. Качествените столове са проектирани според ергономичните норми. Проверете го за дефекти. Прочетете внимателно спецификацията на столовете – производител, материали, гаранции.

И ако бюджета ви не отговаря на цените, по-добре е да изчакате, докато можете да си позволите закупуването на качествени столове, отколкото да прибързате и купите такива, които бързо ще ви разочароват и ще се наложи повторно да харчите пари.

За целта винаги може да се свържете с нашият отдел пласмент и да попитате за качествени стоки на промоция или в разпродажба!

Автор: ЕЛИМЕКС ТРОЯН