Категория „Обекти“ представлява нашата портфолио с завършени проекти, в които сме обзавели заведенията на нашите клиенти с нашите столове. Ние сме горди да споделим успешните ни реализации и дизайнерски решения за различни видове заведения, включително ресторанти, кафенета, хотели и барове.

Всяка снимка и описание в тази категория представлява уникалния стил и изчистен дизайн, съчетани с нашите столове, които не само добавят комфорт и функционалност на пространството, но и придават индивидуален характер и атмосфера на всяко заведение. Ние работим в тясно сътрудничество с клиентите си, за да гарантираме, че техните изисквания и визии се превръщат в реалност и че тяхното заведение се превръща в място, което привлича клиенти и оставя незабравимо впечатление.

Портфолиото в таза категория включва разнообразие от проекти с различни стилове, материали и цветове, които отразяват разнообразието на нашите столове и тяхната способност да се интегрират в различни дизайнерски концепции. Ние сме готови да се ангажираме с нови предизвикателства и проекти, които да обогатят нашето портфолио и да предложат на клиентите ни уникални и впечатляващи обзавеждания за техните заведения.

Комплекс „Малееви“ – София – с трапезни столове от Mebel.bg

By |2023-10-20T07:54:30+00:00октомври 19th, 2023|ОБЕКТИ|

Във всяко модерно обитавано пространство, независимо дали става въпрос [...]

Title

Go to Top