Бистро Blaze – Видин

Бистро Blaze – Видин е великолепно бистро с модерен вид. Нашите красиви дървени столове и кресла, са изработени със същото внимание към детайла както целият дизайн. Особено дъгообразните облегалки на нашите столове правят тези столове да изглеждат толкова удобни колкото реално са.

Място за вечеря и питие.

Blaze Bistro е чудесно малко място за вечеря и напитки, с прилична храна, добро обслужване и непринудена атмосфера, която е идеална за групи приятели или романтична среща.

Столове и кресла

Столовете в бистрото са изработени от масивно дърво и са здрави и красиви. Те се вписват много добре в атмосферата на ресторанта, която е уютна и топла. Столовете също така са много удобни; не е лесно да се намери стол, който веднага да се почувства като у дома, но тези го правят!

Тънките крака на столовете

За да не изглеждат прекалено масивни, краката на тези столове са тънки. Това ги прави да изглеждат по-елегантни и модерни. Освен това, те са и по-леки, отколкото биха били други столове с дебели крака.

Максимален комфорт по време на седене.

Извитите облегалки осигуряват максимален комфорт по време на седене. Тези столове и тяхната извита облегалка, която осигурява опора на долната част на гърба, ще ви осигурят конфорт, дори при дълго стоене на тях.

Можете да видите тази комбинация на снимките по-долу.

В Blaze Bistro има наистина хубави дървени столове. Те имат дървена рамка, дървена облегалка и дървена седалка. Столовете са удобни за сядане и изглеждат страхотно!

Заключение

Комбинацията на нашите дървени столове и кресла заедно с това чудесно бистро, създават една уникална обстановка. Горещо ви препоръчвам да опитате този ресторант при следващото си пътуване до Видин!