Процесът, в който се свързваме с някого или нещо остава незабележим. Но за да се случи това означава, че сме изградили хармонична връзка.

Имаме любими хора, занимания, места и предмети. Много хора си имат любим стол. Той може да е работният стол, удобно кресло или градински стол, в който прекарва часове наред и времето минава незабелязано.

Незабелязан остава и фактът, че за да се създаде този така удобен стол са вложени труда и уменията на професионалистите от ЕЛИМЕКС ТРОЯН, иновации, технологии, техника и качествени материали. Затова си струва създаването на качествени столове с идеята, че всеки от тях, там някъде, ще стане любимият стол на някой човек.

Любимият стол на работохолиците

Работният стол повече от всеки друг трябва да отговаря на всички изисквания за удобство, правилна позиция на тялото, здравословен и сигурен. Трябва да поема натоварването в точките в които са подложени на напрежение.

S – образната форма на седалката, осигурява стабилна опора за гръбначния стълб, така се предотвратява умората и болките в гърба. Седалката е с оптимална ширина, дълбочина и твърдост, за да се разположи седалището максимално комфортно. Наличието на подходящи подлакътници са опора за правилното положение на ръцете.

Механизъм за регулиране на височината, дава възможност за приспособяване към съответния ръст. Напълно анатомично проектиран, в такъв стол не просто седиш, а се сливаш с него.

столове

Стол за релакс

Това е стол, в който можеш да се отпуснеш безметежно, за да подремеш, да релаксираш, да помечтаеш, да почетеш, да плетеш или гледаш телевизия. В него можеш да правиш всичко, защото ти пасва, както се казва – като ръкавица. Любимият стол за релакс може да е кресло, фотьойл, градински стол, всеки стол, в който ти харесва да се отпускаш.

Приятни мигове на общуване

Общителните хора си имат любимо място за срещи и разговори с приятели и непознати. Не винаги се замислят до каква степен удобният стол ги привлича за приятни изживявания. Това може да е меката мебел в хола, столовете в градината или пък тези в любимото заведение.

Оказва се, че любимият стол не е задължително да е един, но не е ли прекрасно, че съществуват столове, които са толкова удобни, че се превръщат в любими?…

Elimex Header 4

Автор: Mebel.bg  (Всички права запазени)