Маси и столове за ресторанти

Ресторантските мебели превръщат заведенията не са просто места, където се поднася храна. Хората ги посещават заради уюта и атмосферата. Всяко едно заведение е различно, като стил, разположение, мебелировка, елементи от интериора, меню, обслужване и други детайли.

Обзавеждането с маси и столове за заведение е много важно за облика и удобството на посетителите. Оригиналните и удобни маси и столове допринасят за приятното настроение и задържането на клиентите, както и за повторното им привличане в заведението.

Независимо какъв е вида на заведението, има два начина за избор на мебели – комплекти и съчетание между различни елементи.

Първият вариант внася едностилова хармония, която действа успокояващо за хора обичащи порядъка и ритъма. Вторият вариант привлича артистични натури, които търсят уникално кътче, което да почувстват свое и единствено. Да се изгради хармония от разнотипни елементи е по-трудно и трябва много усет за да се постигне баланс. Но при успешен резултат ефекта е наистина уникален.

При нас в ЕЛИМЕКС ще намерите всичко от което имате нужда, независимо от варианта към който сте се насочили.

Маси и столове за заведения

Почитателите на едностиловото обзавеждане могат да избират маси и столове от един модел. Ако търсите бохемски стил, можете да съчетаете не само маси, столове и аксесоари, но и конструирате самите маси с елементи по ваш избор.

Надяваме се, че не сте забравили да съобразите стила на заведението с предлаганите в него храна и напитки. Интересната тематика привлича клиенти. Ако пък нямате идея, какъв да бъде стилът, изберете сред това, което се търси – екзотика, романтика, ретро, арт, етно или минималистичен стил. Нашите виенски столове са едни от най-предпочитаните и са подходящи за почти всякакъв вид заведение!

Според предназначението на мебелите, имаме трапезни столове, градински комплекти, маси и столове за бар,  столове за кафе. Мебелите са изработени от различни, висококачествени материали, основно от масивна дървесина. Някои модели са подходящи само за интериорно обзавеждане, други могат да се разположат и в помещения и навън.

Купувайки интересните и удобни мебели на ЕЛИМЕКС ТРОЯН и ще направете заведението си любимо за много хора.

ресторантска мебел